Menü Bezárás
IMG_3040 - másolat - másolat
digitális és ofszet nyomda
óriásnyomtatás
óriásnyomtatás
dekoráció
dekoráció
grafikai tervezés
grafikai tervezés
reklámruházat
reklámruházat
reklámajándék
reklámajándék
webapp
webapplikációk

Koronavírussal kapcsolatosan:

Mi is csatlakozunk azon vállalkozásokhoz, akik megpróbálnak felelősségteljesen védekezni, védeni az ügyfeleink és a dolgozóink egészségét. Nem vagyunk orvosok, se járványügyi szakemberek, de amit a híradásokból le tudunk szűrni, hogy most jobb óvatosnak lenni.
A mai naptól (2020-03-16) határozatlan ideig korlátozzuk az ügyfelekkel való érintkezést.
Mit jelent ez? A legtöbb ügyfelünknél ez a korlátozás semmi változást nem jelent, mert általában már mindent on-line intézünk. Ezen időszakban elsősorban az on-line kapcsolattartást részesítjük előnyben. Azaz kérünk minden ügyfelünket, hogy e-mailen küldjenek anyagokat, a készárukat személyesen át tudják venni a mellettünk lévő Kút35 – benzinkút Józsa shopjában. Itt át tudjátok adni az esetleges alapanyagokat, vagy a gyártáshoz, tervezéshez szükséges mintákat is. A ki- és beszállítások zavartalanul folynak tovább.
Az élet egyelőre nem állt meg, dolgozunk tovább, keressetek nyugodtan továbbra is minket e-mailen (iroda@magyarmedia.com) vagy telefonon (06 20 661 8050).

Rólunk

2002-ben indítottuk útjára a Ceze Reklámot. Kezdetben még csak grafikai tervezéssel foglalkoztunk. A rugalmas és minőségi munkához viszont gépekre volt szükségünk, így elkezdtünk fejleszteni, és mára már egy komoly gépparkkal rendelkezünk. A beszállítóink olyan világmárkák, mint a Canon vagy a Hewlett Packard.
Erősségünk az egyedi megoldások. A folyamatos széria munkák mellett mindig találunk kapacitást, hogy az ügyfelekkel együtt ötletelve egyedi igényeknek megfelelő prototípust majd terméket állítsunk elő.
Tegyen Ön is próbára minket!

Contact Form Demo (#1)

Miért mi?

Egy pár fontos érv amellett, hogy miért minket válasszon:

  • Minden egy helyen: a gépparkunk a nyomda-, reklámipar szinte a teljes palettáját lefedi, így egy helyen tud megrendelni mindent.
  • Tervezés és gyártás egy kézben: a tervező és a kivitelezést végző kollégák csapatként, egymással kommunikálva végzik a feladatukat
  • A cégünk több, mint 16 éve van a szakmában, és folyamatosan fejlődünk.
  • Korszerű gépekkel rendelkezünk.
  • Él még bennünk a szakma iránti szeretet!
  • Az elkészített terméket a következő munkanapon házhoz szállítjuk vagy 0-24 NON-STOP személyesen átadjuk a telephelyünkön.

Híreink&Munkáink

Telephely
Nyitva

9:00 – 17:00
Hétfő – Péntek

Áruátvétel

0:00 – 24:00
Hétfő – Vasárnap
előre egyeztetett időpontban

Kapcsolat
Ajánlatkérés
Contact Form Demo (#1)