Menü Bezárás
IMG_3040 - másolat - másolat
digitális és ofszet nyomda
óriásnyomtatás
óriásnyomtatás
dekoráció
dekoráció
grafikai tervezés
grafikai tervezés
reklámruházat
reklámruházat
reklámajándék
reklámajándék
webapp
webapplikációk

Koronavírussal kapcsolatosan:

Mi is csatlakozunk azon vállalkozásokhoz, akik megpróbálnak felelősségteljesen védekezni, védeni az ügyfeleink és a dolgozóink egészségét. Nem vagyunk orvosok, se járványügyi szakemberek, de amit a híradásokból le tudunk szűrni, hogy most jobb óvatosnak lenni.
A mai naptól (2020-03-16) határozatlan ideig korlátozzuk az ügyfelekkel való érintkezést.
Mit jelent ez? A legtöbb ügyfelünknél ez a korlátozás semmi változást nem jelent, mert általában már mindent on-line intézünk. Ezen időszakban elsősorban az on-line kapcsolattartást részesítjük előnyben. Azaz kérünk minden ügyfelünket, hogy e-mailen küldjenek anyagokat, a készárukat személyesen át tudják venni a mellettünk lévő Kút35 – benzinkút Józsa shopjában. Itt át tudjátok adni az esetleges alapanyagokat, vagy a gyártáshoz, tervezéshez szükséges mintákat is. A ki- és beszállítások zavartalanul folynak tovább.
Az élet egyelőre nem állt meg, dolgozunk tovább, keressetek nyugodtan továbbra is minket e-mailen (iroda@magyarmedia.com) vagy telefonon (06 20 661 8050).

Rólunk

2002-ben indítottuk útjára a Ceze Reklámot. Kezdetben még csak grafikai tervezéssel foglalkoztunk. A rugalmas és minőségi munkához viszont gépekre volt szükségünk, így elkezdtünk fejleszteni, és mára már egy komoly gépparkkal rendelkezünk. A beszállítóink olyan világmárkák, mint a Canon vagy a Hewlett Packard.
Erősségünk az egyedi megoldások. A folyamatos széria munkák mellett mindig találunk kapacitást, hogy az ügyfelekkel együtt ötletelve egyedi igényeknek megfelelő prototípust majd terméket állítsunk elő.
Tegyen Ön is próbára minket!

Miért mi?

Egy pár fontos érv amellett, hogy miért minket válasszon:

  • Minden egy helyen: a gépparkunk a nyomda-, reklámipar szinte a teljes palettáját lefedi, így egy helyen tud megrendelni mindent.
  • Tervezés és gyártás egy kézben: a tervező és a kivitelezést végző kollégák csapatként, egymással kommunikálva végzik a feladatukat
  • A cégünk több, mint 16 éve van a szakmában, és folyamatosan fejlődünk.
  • Korszerű gépekkel rendelkezünk.
  • Él még bennünk a szakma iránti szeretet!
  • Az elkészített terméket a következő munkanapon házhoz szállítjuk vagy 0-24 NON-STOP személyesen átadjuk a telephelyünkön.

Híreink&Munkáink

Telephely
Nyitva

9:00 – 17:00
Hétfő – Péntek

Áruátvétel

0:00 – 24:00
Hétfő – Vasárnap
előre egyeztetett időpontban

Kapcsolat
Ajánlatkérés