Menü Bezárás

DIGITÁLIS ÉS OFSZET NYOMTATÁS

A gépparkunk és a speciális szoftver háttér segítségével a kis példányszámtól (akár 1- darabtól) a több tízezres példányszámig képesek vagyunk előállítani nyomtatott íveket.

A gépválasztékunk miatt gyorsan és költséghatékonyan nyomtatunk. Különleges alapanyagokat is meg tudunk nyomni, mint pl. metalizált papírok és műanyagok, fa, textilek, doboz kartonok.

Speciális szoftver segítségével akár változó adatokkal is el tudjuk látni a kiadványokat. Így könnyedén előállítjuk a több mutációs névjegykártyákat, a DM leveleket, a sorszámozott belépőket, a visszacsatolt nyomtatott kommunikáció alapjául szolgáló változó QR kódos nyomatokat, szórólapokat, meghívókat.

Contact Form Demo (#1)

Referenciák, ötlet indítók, példák a munkáinkból:

 

KÖTÉSZET

Contact Form Demo (#1)

A nyomtatott ívekből kiadványokat, csomagoló anyagokat és használati nyomatokat készítünk.

Stancolás: Formára vágás, metszés. Dobozokat, különleges kiadványokat, meghívókat készítünk ezzel az eljárással.

Füzet készítés/irka tűzés: Az íveket meghajtjuk és összetűzzük gerincben, akkor lapozható füzetet készítünk belőlük. Ha fejben tűzzük őket, akkor tűzve tömbösítünk, mint pl. a jegyeknél, bérleteknél, amikor sorszámozott a nyomtatvány és szeretnénk a tömbben egy tőpéldányt megtartani.

Kemény táblás könyvkötés: Könyvkötőkartonból elkészítjük a táblát vagy kézzel vagy géppel, és beleragasztjuk a könyvtestet, és az eredmény egy exkluzív kiadvány lesz.

Ragasztókötés: Az íveket egymásra helyezzük, lepréseljük és ragasztóval megkenjük, hogy azok tartósan összeálljanak. Így készítünk könyvtesteket, fejben ragasztott tömböket, nyomtatványokat, önátírókat.

Spirálozás: Jól kezelhető, strapabíró kötési forma. Az íveket összepréseljük, és átlyukasztjuk őket, majd egy fém spirált helyezünk a lyukakba.

Hajtogatás, bígelés: Az íveket hajtogatjuk kézzel vagy táskás hajtogató géppel. Ahhoz, hogy a papír vagy a vastagabb karton ne törjön meg, bígelni szükséges.

Perforálás: apró kis bevágásokat alakítunk ki a papíron, amely mentén könnyen téphetővé válik. Jegyeknél, tőpéldányos nyomtatványoknál, önátíróknál szoktuk használni.

Tömbösítés: Több ívet egymásra teszünk és össze ragasztjuk, tűzzük azokat, hogy egyben maradjanak.

Doboz ragasztás: A termék illetve gyűjtődobozok készítésének végső fázisa. A megnyomtatott, kimetszett dobozt szükség szerint 1, 2, 3 ponton megragasztjuk az alapanyagnak megfelelően, majd lehetőség szerint térben vagy lapra hajtva csomagoljuk.

Kasírozás: Több réteg alapanyag egymásra ragasztása.

Egyéb kézi műveletek: Igénynek megfelelő kézi műveletek, pl. táska ragasztás, zsinórozás stb.

Referenciák, ötlet indítók, példák a munkáinkból:

 

FELÜLETNEMESÍTÉS

A kiadványok védelmére és kiemelésére felületnemesítést használunk.

Laminálás: Vékony fényes vagy matt PET vagy BOPP fóliát ragasztunk az ívekre, amely megvédi a nyomatokat és különleges hatást biztosít nekik, mint pl. a super matt fólia, ami lágy tapintást ad a nyomatoknak.

Formalakk: Lakk réteget szitázunk a nyomatok bizonyos területeire a grafikától függően, amely felülete eltér a nyomat felületétől. Ez a kontraszt kiemeli, exkluzívvá varázsolja a nyomatot. Mi a matt fólia + fényes formalakk kombinációt szeretjük.

Prégelés: Vékony fóliaréteget sütünk a nyomatokra. Ez a fólia lehet arany, ezüst vagy bármilyen színű, általában fényes fémes felületek kialakítására használjuk. Aranyozásnak, ezüstözésnek szokták nevezni.

Domborítás: Egy pozitív és egy negatív szerszám közé préseljük az íveket, így a papíron pozitív és negatív bemélyedések keletkeznek, amely a szemnek különleges látvány és a kéznek különleges tapintást biztosít. Exkluzív kiadványokra, csomagolásokra ajánljuk. Inkább homogén felületen használjuk.

Contact Form Demo (#1)

Referenciák, ötlet indítók, példák a munkáinkból:

 

Telephely
Nyitva

9:00 – 17:00
Hétfő – Péntek

Áruátvétel

0:00 – 24:00
Hétfő – Vasárnap

Kapcsolat
Ajánlatkérés
Contact Form Demo (#1)