Menü Bezárás

Lottózóknak ajánljuk

Arculatváltás

A Szerencsejáték Zrt.-nek megújult az arculata. A lottózókat kötelezi, hogy a régi arculati elemeket távolítsák el, és cseréljék ki azokat az újakra.

A Szerencsejáték Zrt. pályázatot írt, hogy segítsen a lottózóknak az új arculati elemek beszerzésében.

Mi, mint a Ceze Kft. a Szerencsjáték Zrt. által ajánlott gyártó cég lettünk, és nagy öröm számunkra, hogy az első nyertes pályázatot mi terveztük és adtuk be. Az új arculati elemek már el is készültek, és hamarosan ki is helyezzük azokat.

Mire is lehet pályázni?

1 db homlokzatra kihelyezett céges táblára ami lehet nem világító (min. 1.4 négyzetméter) vagy világító táblára (min. 0.4 négyzetméter).

Maximum 30 négyzetméter nyomtatott molinó vagy kirakati One-Way-Vision perforált vagy normál fólia.

Van lehetőség egyedi ötletek megoldására is, de az minden esetben külön bírálaton megy keresztül.

Miben tudunk segíteni?

A pályázat teljes lebonyolításában a tervezéstől kezdve, a pályázati anyag összeállításán keresztül a gyártásban és kihelyezésben. Illetve tudunk egy pár praktikus tanácsot is adni, hiszen már van tapasztalatunk ebben a témakörben.

Röviden: Mi kell a pályázathoz?

A pályázat alapja, hogy 2-2 (különböző szögből) fényképet kell készíteni a meglévő homlokzatról, ahova az arculati elemeket szeretné kihelyezni. Szükségünk van az arculati elemek méreteire. A kitöltött pályázati űrlapra.
Ezek alapján elkészítjük a pályázati anyagot, amit csak be kell küldeni a megadott e-mail címre.

Mi a megrendelés, kivitelezés folyamata?

Írjon egy e-mailt nekünk, hogy szeretne a pályázaton részt venni. Mi elküldjük, hogy mire van szükségünk (pl. fényképekre, méretekre, de leírunk mindent). A megküldött anyagok alapján küldünk egy árajánlatot. A megrendelés és a tervezési díj beérkezése után elkészítjük a látványtervet, amit ha jóváhagynak, akkor elkészítjük a teljes pályázati anyagot, amit vagy mi vagy Önök beküldenek.
A bírálat és a szerződés kötés után értesítenek minket. Mi az előleg beérkezése után elkezdjük a gyártást, és leszervezzük a kihelyezést. Amennyiben szükség van egyéb engedélyekre, azok dokumentációját is el tudjuk készíteni, és segíteni tudunk az eljárásban.

Mit javaslunk?

Minél hamarabb adjuk be a pályázatot, és használjuk ki a pályázat által kapható maximális támogatást. Ha elfér, akkor a 150×94 cm-es tábla méretet ajánljuk.

 

Contact Form Demo (#1)

Cégér

RAKTÁRRÓL, 2-3 nap szállítási határidővel!!!

LOTTÓZÓ cégér gyártása, igény esetén felszerelése, engedélyeztettése.

Szállítást Magyarország területén futárszolgálattal vállaljuk. Személyes átvételre is lehetőség van a Kút35 benzinkút shopjában (NON-STOP).
Személyes átvétel esetén is szükséges a rendelés leadása, mivel a gyártást a rendelés leadása után kezdjük.

Gyártási határidő: a rendelés beérkezésétől kezdve 2-3 munkanap.

Helyszíni telepítés és egyéb dekoráció, speciális igény (grafikai tervezés, gyártás, kivitelezés), engedélyezési eljárás is megoldható külön díjazásért.
Amennyiben szükségük van homlokzati tervre (pl. engedélyeztetéshez), helyszíni telepítésre, egyéb dekorációkra illetve egyéb speciális igényre (grafikai tervezés, gyártás, kivitelezés), kérje ajánlatunkat a kollégánktól:

Kürti Csongor
+36 20 661 8041
iroda@magyarmedia.com

Contact Form Demo (#1)

Marketing eszközök

Fontos, hogy a betérő vásárlóinkat meg tartsuk. A legnagyobb fogyó eszköz a toll, ezért kiválasztottunk egy jó minőségű, de olcsó tollat, amin jól mutat az Önök cégének a logója.

Contact Form Demo (#1)

Beltéri dekorációs elemek

A homlokzat után a beltér is fontos, hogy inspiráljuk az ügyfeleinket, hogy jól érezze magát az üzletünkben, visszatérjenek oda és a játékra ösztönözzön.

Az egyik jól bevált és egyszerű beltéri dekor elem a padló matrica. A Ceze Reklám csapata prémium minőségű csúszásmentes fóliát használ.

Fal részletek vagy akár egész falak könnyen grafikázhatóak nyomtatott tapétával.

Contact Form Demo (#1)