Menü Bezárás

Textilnyomtatás – updated

Új média érkezett az UV nyomtatónkhoz. Sokan kerestétek már, rengeteg érdeklődés volt iránta. A régiónkban eddig hiánycikk volt, most már nem. Ez egy polyester textil anyag, amit már mi is régóta kerestünk. 250 cm széles tekercsben is kapható, így 250 cm széles displayeket egyben le tudunk nyomni, illesztés és varrás nélkül.

Backlit anyag, szóval nagyon szépen, homogénen megvilágítható hátulról. Világító táblákba, backlit displayekbe, háttér világításos dekoroknál tökéletes választás.

Gyűrődés mentes, azaz ha meggyűrjük hamar kirúgja magát, így lapjára hajtva is lehet szállítani. Becsomagolva, kis helyen is elfér. Sok esetben nehézkes a tekercses anyagok szállítása. Ezt a textilt pont azért szeretjük, mert kis helyre összehajtogatható, pihe könnyű, így nagyon egyszerűen kezelhető, szállítható.

Az UV nyomtatónkkal tökéletesen, tűélesen tudjuk nyomtatni, backlit projectek esetén dupla réteg vastagsággal, hogy a nyomat a háttér világítástól ne fakuljon ki, élénkek legyenek a színek.

Ipari varrógépünkkel fel tudjuk dolgozni, szegni, bujtatózni, konfekcionálni.

Mihez ajánljuk?! A textúrája, az esése, a felülete és a kezelhetősége miatt szinte minden igényes megjelenéshez, de elsősorban rendezvény dekorokhoz, POP és POS displayekhez, installációs betétekhez, használati tárgyakhoz (pl. babzsák, kárpitok stb.).

www.cezereklam.com