Menü Bezárás

Reklámajándék

Raktárról illetve rövid határidővel beszerezzük a kívánt reklámajándékokat, amit a műhelyünkben feliratozunk, megnyomunk, akár full color (CMYK) 4 színnel is.
 
A kiterjedt gépparkunkkal egyedi gyártásra is van lehetőség, ilyenkor felmérjük az igényeket, költségkeretet és többféle megoldást ajánlunk. Ezen esetben általában hosszabb gyártási idővel kell számolni. Ezt a szolgáltatásunkat azok szokták kérni, akik egyedi, kreatív ajándéktárggyal szeretnének kedveskedni a kollégáknak, ügyfeleknek.

Feliratozás/nyomtatás

A reklámajándékokat az esetek 99,99%-ban valamilyen grafikával ellátva kérik az ügyfelek.

A régi bevált módszer a tamponnyomás, amikor 1 vagy 2 színnel nyomjuk meg a terméket. Hátrányai, hogy színes, raszteres grafikát nem tudunk vele készíteni, csak vektoros 1 vagy 2 színnel.

A részletgazdag, színes nyomtatást az UV gépünkkel készítjük. Ezen esetben a nincs grafikai határ, bármilyen raszteres, átmenetes képet rá tudunk nyomni a termékekre. Ezzel a technológiával viszonylag sík felületű termékeket tudunk megnyomni rövid szállítási határidővel.

Egyedi gyártás

Különböző nyomdai, fa, fém és műanyagipari eljárásokat ötvözve vállaljuk egyedi termékek gyártását.

Ezen esetekben az alábbi adatokra van szükségünk: célcsoport, költségkeret, példányszám, ha van valami ötlet, akkor az is jól jöhet.

Gyártottunk már egyedi fa társasjátékot, kartonból padlótól-plafonig nyomtatott fali órát, öntött-festett kulcstartót fémötvözetből, nanotechnológiás képernyő törlőkendőt.

Telephely
Nyitva

9:00 – 17:00
Hétfő – Péntek

Áruátvétel

0:00 – 24:00
Hétfő – Vasárnap

Kapcsolat
Ajánlatkérés