Menü Bezárás

Reklámajándék

Raktárról illetve rövid határidővel beszerezzük a kívánt reklámajándékokat, amit a műhelyünkben feliratozunk, megnyomunk, akár full color (CMYK) 4 színnel is.
 
A kiterjedt gépparkunkkal egyedi gyártásra is van lehetőség, ilyenkor felmérjük az igényeket, költségkeretet és többféle megoldást ajánlunk. Ezen esetben általában hosszabb gyártási idővel kell számolni. Ezt a szolgáltatásunkat azok szokták kérni, akik egyedi, kreatív ajándéktárggyal szeretnének kedveskedni a kollégáknak, ügyfeleknek.

Contact Form Demo (#1)

Feliratozás/nyomtatás

A reklámajándékokat az esetek 99,99%-ban valamilyen grafikával ellátva kérik az ügyfelek.

A régi bevált módszer a tamponnyomás, amikor 1 vagy 2 színnel nyomjuk meg a terméket. Hátrányai, hogy színes, raszteres grafikát nem tudunk vele készíteni, csak vektoros 1 vagy 2 színnel.

A részletgazdag, színes nyomtatást az UV gépünkkel készítjük. Ezen esetben a nincs grafikai határ, bármilyen raszteres, átmenetes képet rá tudunk nyomni a termékekre. Ezzel a technológiával viszonylag sík felületű termékeket tudunk megnyomni rövid szállítási határidővel.

Contact Form Demo (#1)

Egyedi gyártás

Különböző nyomdai, fa, fém és műanyagipari eljárásokat ötvözve vállaljuk egyedi termékek gyártását.

Ezen esetekben az alábbi adatokra van szükségünk: célcsoport, költségkeret, példányszám, ha van valami ötlet, akkor az is jól jöhet.

Gyártottunk már egyedi fa társasjátékot, kartonból padlótól-plafonig nyomtatott fali órát, öntött-festett kulcstartót fémötvözetből, nanotechnológiás képernyő törlőkendőt.

Contact Form Demo (#1)

Telephely
Nyitva

9:00 – 17:00
Hétfő – Péntek

Áruátvétel

0:00 – 24:00
Hétfő – Vasárnap

Kapcsolat
Ajánlatkérés
Contact Form Demo (#1)