Menü Bezárás

Kampány dekoráció – komplex kivitelezés A-tól Z-ig

Az ügyfelünk egy új szolgáltatásának bevezetésének kampányához kérte segítségünket. Ezen munka során elég sok technológiát felhasználtunk: UV táblás és tekercses nyomtatás, dekorálás a helyszínen állványról, nyomatok konfekcionálása. Az elválasztó táblákat üregkamrás polipropilénre nyomtattuk UV táblanyomtatóval 2 oldalasan. Az ablak matricákat prémium perforált ablakfóliára (oneway vision) nyomtattuk. Ennek a fóliának az az előnye, hogy belülről kilátunk, kívülről viszont nem lehet belátni, vagyis nagyon nehezen. Régen az oldószeres nyomtatás esetén fakók voltak ezek a nyomatok, az UV nyomtatással és a prémium OWV fóliával szín telített nyomatokat tudunk gyártani.

A lépcsőket laminált UV nyomott fóliákkal dekoráltuk. A kampány része volt dupla réteggel nyomott backlit plakátok is. Ezeket azért nyomtuk dupla réteggel, hogy a háttér világítás esetén ne legyen fakó a nyomat.

Készítettünk egy 5×2.4 méteres backlit feszített ponyvát (molinó) is, amihez egy egyedi feszítő szerkezetet is gyártottunk.