Menü Bezárás

Társasjáték rendezvényre

Ismerős az érzés, amikor egy konferencián ülsz, és már alig várod, hogy leléphess? Ahhoz, hogy egy rendezvény ne fulladjon unalomba, szórakoztatni kell a közönséget. Sok rendezvényre készítünk minden fajta dekort, nyomatokat, de ritkán van igazán kreatív felkérés. Jelen esetben az ügyféllel közösen felépített rendezvényről volt szó, úgy mond keresztszülőként bábáskodtunk felette, marketing tanácsokat adtunk, így jobban kibontakozhattunk. Az ötlet egy társasjáték, ami megmozgatja a látogatókat, játékosan vonja be őket a gondolkodásba, így adja át a szükséges információkat.

A szükséges kellékeket megrajzoltuk, majd beszerkesztettük nyomdakészre, UV táblanyomtatón nyomtuk közvetlen kartonra, műanyagtáblára, ponyvára. A figurák és a dobókocka papírkartonból és habosított PVC lemezből készültek, majd kivágtuk őket formára és összeragasztottuk. Ügyeltünk arra, hogy ne legyenek sérülékenyek, és könnyen szállíthatóak legyenek.

A pályát 250 cm széles ponyvára nyomtuk, így egy részből ki tudtuk nyomtatni, nem kellett különösebb konfekcionálásra költenie az ügyfélnek.