Menü Bezárás

Lakberendezőknek, belső építészeknek ajánljuk

Lakberendezőknek, belsőépítészeknek sokszor problémát jelent, hogy már a tervezésénél korlátok közé szorítják magukat, mivel a tömegcikként legyártott termékekre hagyatkoznak, és ha elengednék a fantáziájukat gondot okoz a kivitelezés. Mi ebben segítünk, ötletekkel, tervezési és kivitelezési megoldásokkal.

Nyomtatott tapéta

Engedje szabadon fantáziáját! Lépjen ki az üzletek kínálati korlátai közül.

Rendeljen nálunk digitálisan nyomtatott tapétát egyedi grafikával, bármekkora falfelületre. Mi megtervezzük, legyártjuk, és szükség esetén ki is helyezzük a megálmodott tapétát.

Üzletek, eladóterek csupasz falfelületét használja fel reklámfelületként. Ösztönözze vásárlásra a látogatóit! Helyezzen el egy a termékével, cégével kapcsolatos termékfotót, grafikát, életszituációt ábrázoló  fotót, amivel hat a vásárlók érzékeire növelve ezzel az üzlet forgalmát.

Díszítse otthona falait. A gyerekek fejlődésének jót tesz az inger gazdag környezet. Színes, nyomtatott tapétával ezt könnyen el tudjuk érni a szobájukban. Széles mosolyt csalhatunk a gyermekünk arcára, ha kedvenc mesefiguráját is megjelenítjük a falon. Megnyugtató a „kisember” számára ha önmaga, apa, anya is megjelenik a fal egyik részén.

tapéta gyerek szobában felhelyezés közben

Az irodákban, gyárakban a munkavállalók hangulatát, munkához való hozzáállását és a termelékenységét növelni tudjuk a jól megtervezett munkakörnyezettel. Ennek a térnek a falfelület is a része, így a monoton szürke falfelületek helyett, használjunk színes, inspiráló falakat, amit az általunk készített nyomtatott tapétákkal egyszerűen létre tudunk hozni. Sőt, funkciót is adhatunk a nyomtatott tapétával. Például olyan sokszor használt táblázatokat, információkat, képleteket, mércéket, színeket, színkódokat, használati utasításokat, gépteremben operátori instrukciókat jeleníthetünk meg, amiket folyamatosan használunk, eddig cetlikre írogattunk, vagy különböző katalógusokból szedtünk ki.

Könnyen felhelyezhető: Gyakorlat és szaktudás nélkül is könnyen felhelyezhető, leszedhető tapétákat forgalmazunk. A tapéta hátoldalán speciális száraz ragasztó réteg található, ami vízre aktiválódik, így nincs szükség külön tapétaragasztóval bajlódni. Csak beáztatja, és felragasztja.
Nézze meg a tapéta felhelyezéséről készített videónkat ITT.

Széles választék: Nálunk elérhető a sima PVC mentes tapétától az arany, ezüst tapétákon át a kígyóbőr textúrájú tapétákig. Szóval, aki igazán extravagáns bőrhatást szeretne a falára, annak is tudunk segíteni.

arany tapéta
nyomtatott tapéta
nyomtatott tapéta

Contact Form Demo (#1)

Nyomtatott fali táblaképek

Egyszerű, de nagyszerű fali dekoráció, a fali táblakép!

A legegyszerűbb képekkel tudjuk feldobni a monoton tereket. Ezek azért is jók, mivel utólagosan is könnyedén felhelyezhető. Cserélhető, ha már meguntuk, vagy aktualitását vesztette, viszonylag jó ár-érték arányú. Illetve a térbeli megoldások nagyon esztétikusak tudnak lenni.

Nézzük is, hogy miket ajánlunk:

Poszter, plakát:
A legegyszerűbb, és legolcsóbb a sima poszter. Ezt általában papírra nyomjuk, de volt, hogy bőrre, ponyvára illetve textilre is készítettünk már ilyet. Könnyen szállítható, mivel tekercselve bárhova el tudjuk juttatni. Ragasztó vagy feszítő rendszer segítségével bárhova kitehető.

TIPP: Magában nem annyira esztétikus, mint a többi megoldás, de ha egy előre kialakított helyre tesszük ki (pl. egy keretet készítünk neki), akkor feldobható az egyszerű papír poszter is.

Táblakép:
Közvetlen táblás alapanyagra nyomtatott kép. A tábla alapanyaga lehet papírkarton, műanyag (PVC, plexi, polikarbonát stb.), fém, tükör, fa.

nyomtatott szálhúzott alumínium kompozit lemez

El tudjuk készíteni beltéri és kültéri kivitelben. A kültéri kivitel esetén egy masszív védőréteget kap, amely megvédi a képet az időjárástól, nedvességtől és az UV sugaraktól. A beltéri kivitel esetében a festék ugyanúgy kültéri azaz víz és UV álló, de az alapanyag csak beltéri használatra javasolt.
64 mm vastag táblára tudunk nyomtatni.

fa táblakép

Alumínium és fa esetén a legnagyobb táblaméret 3000×1500 mm, műanyag esetén 3050×2050 mm.
A legtöbb esetben bemart akasztóval szállítjuk, így pofon egyszerű a felhelyezés. Csavar a falba, és csak fel kell akasztani.
A kedvencünk a fa táblakép, mivel a fa erezete egyedivé teszi az összes alkotást.
A tábla kiemeli a síkból a képet, így térbeli hatást kölcsönöz neki.
Extra: A táblaképeket kívánságra fix vagy fényerő szabályzós, távirányítású LED-es kontúrvilágítással is el tudjuk készíteni.

LED kontúr világítás

Egyedi gyártású konzoljainkkal fokozni tudjuk a térbeliségét, akár szemfényvesztő „lebegő képeket” is tudunk készíteni.

lebegő fa táblakép

Vakrámás/doboz kép:
Tekercses alapanyagra (művészi vászon, bőr, textil, ponyva) nyomtatott kép, amit egy fa vagy fém keretre feszítünk.
A keret vastagsága adja meg a kép térbeliségét, így az szinte bármekkora lehet. Az előnye, hogy az oldalára is kifut a kép, így 180°-ban körül járható.
Könnyű súlya miatt egyszerű a szállítása és a felhelyezése.
Egészen nagy méretekben is el tudjuk készíteni:
vászonból: 160 cm x 50 m
bőrből: 130 cm x 20 m
ponyvából:240 cm x 60 m

Keretezett képek:
Természetesen a fenti megoldásokhoz kereteket is tudunk készíteni, amennyiben szükséges.

nyomtatott poszter keretben
nyomtatott fa tábla képek
fa táblakép tartó konzol LED világítással
táblakép irodában
lebegő hatás fa táblaképnél

Contact Form Demo (#1)

Egyedi grafikázott bútorgyártás

Amikor kilépünk a tucatból, és belépünk az egyediség varázslatos világába.

A nyomtatott bútorok nem csak egyediséget adnak a lakásunk vagy irodánk egy-egy szobájában, hanem funkcionalitást is tudnak biztosítani az adott használati eszköznek, bútornak.

Funkció bútorok:
Gyárakban gépek mellé készíthetünk olyan operátori székeket, amelyekre designosan rányomtatjuk a napi, heti teendőket, használati utasítást vagy, hogy mire figyeljen oda a munkavállaló. Mind amellett, hogy a design javítani fogja a dolgozó kedvét, ezzel a hatékonyságát is, a rányomtatott üzenetet biztos, hogy el fogja olvasni.

gyártósori operátor szék – funkcióbútor

Nyomtatott ajtó:
A technológiánkkal képesek vagyunk megnyomtatni egy egész ajtót egyben. Ez nem matrica, ez nem válik vissza.

nyomtatott beltéri ajtó

Nyomtatott konyhai frontok:
A konyhánkat feldobhatjuk egyedi nyomtatott konyhaszekrénnyel.

nyomtatott konyhabútor

Nyomtatott zsírfogó fal:
A konyha egyik látványos része a felső polc és pult közötti rész, amit ajánlatos könnyen takarítható burkolattal bevonni. A legtöbben ide valamilyen csempét tesznek, vagy üveget, de mi lenne ha ez is egyedi lehetne.
Mi többféle megoldást kínálunk. Mindegyik könnyen tisztítható, jól ellenáll a vegyszereknek és a ráfröccsenő olajnak:
Üveg hátfal, nyomtatva: az üveget hátulról dekoráljuk, így a szennyezést felfogó rész az üveg lesz. Itt extraként használhatunk LED-es élvilágítást is különleges és modern kinézetet kölcsönözve a konyhánknak.

márvány mintás nyomtatott konyhai zsírfogó üveglap

Műbőr hátfal, nyomtatva: nagyon jó minőségű, nagy kopásállóságú műbőrt szivacsos táblára feszítünk, és ezt applikáljuk a falra. Ez a fajta zsírfogó fal puha tapintású, és a mattsága és bőrhatású felület miatt nem látszanak meg a zsírfoltok. Könnyen tisztítható.

konyhai zsírfogó fal nyomtatott műbőr borítással

Óra:
Egy óra mindig hasznos a lakásban, de mi lenne ha ez nem csak hasznos lenne, hanem díszítené az otthonunkat, irodánkat is.
Az óraszerkezet lehet automata vagy kézi. Az automata óraszerkezet magától beállítja magát, mindig pontos.
Padlótól a plafonig:
Készítünk teljes falmagasságú órákat. A szerkezetet egy dobozszerű burkolatba tesszük, így az minium kb. 50 mm-re kiemelkedik a fal síkjából. A burkolat teljes felületén grafikázott, ezért az egy térbeli dísztárgyat alkot.

egész falas design óra

Néha kell a kisebb:
Persze ha nem akarunk egy egész falas dísztárgyat, akkor lehetőség van kisebb órák rendelésére is. Ilyenkor az óraszerkezetet egy „táblakép”-be építjük bele. A táblaképekről ITT olvashatsz többet.

óraszerkezet ACP lemezben
nyomtatott konyhabútor irodában
nyomtatott ajtó gyártás alatt
funkció bútor: operátor szék
kültéri ülőpad ülőfelülete
ruhásszekrény front nyomtatása

Contact Form Demo (#1)

3D felirat

Térbeli, vágott feliratok, grafikák

Elsősorban üzletek, bemutatótermek, irodák dekorálására készítünk és helyezünk ki térbeli vágott betűket. Természetesen nem csak betűket, hanem bármilyen formát meg tudunk valósítani.

kültéri 3D felirat kihelyezése

Ezeket készíthetjük sokféle anyagból, igény szerint: plexi, fa, fém, műanyaghab. A megmunkálhatóság és ár szempontjából a leggyakoribb a műanyaghab marása és festése.
A 3D formákat applikálhatjuk közvetlen a fal felületre, de egyre gyakoribb a hibrid megoldás, amikor egy nyomtatott táblára ragasztjuk, így kihasználva a síkbeli nyomtatás és a térbeli betűk játékát.

nyomtatott cégtábla 3D felirattal

A kültéri reklámoknál kontúrvilágítást is szoktunk alkalmazni, hogy a térbetűk mögül kibukkanó fény feltűnőbbé tegye a kiírást.

nyomtatott cégtábla 3D felirattal, kontúr világítással
üzlet dekoráció 3D felirat
kültéri 3D felirat kihelyezése

Contact Form Demo (#1)