Menü Bezárás

Doboz minta készítése: neveldfel.hu

A digitális technológia nagy előnye, hogy nagy előkészületek nélkül, akár 1 példány is előállítható egy termékből költséghatékonyan. A csomagolóiparban ez nagyon hasznos, mivel így a számítógépen megtervezett doboz, gyűjtődoboz, címke és egyéb csomagoló anyag kézzel foghatóvá válik, és kipróbálható a nagy produkciós szám elkészítése előtt.

A műhelyünkben íves és táblás digitális géppel is rendelkezünk, így az egészen vékony 60 gr-os papírtól a 64 mm vastag lemezig bármit megnyomunk 2500×3100 mm-ig. A termékdobozoknak az anyaga általában 250-400 gr/nm szokott lenni, míg a gyűjtőkartonoknak 2-3 mm-es hullámkarton. Ma már elengedhetetlen, hogy a termékünk igényesen legyenek becsomagolva, hiszen azzal találkozik a vevő először, és 80%-ban a csomagolás külleme adja el magát a terméket.

Mi megtervezzük, modellezzük, és kis- és nagy példányszámban legyártjuk ezeket a csomagoló anyagokat az ügyfél és a piaci igényeknek megfelelően.

Jelen esetben a neveldfel.hu új termékein kezdtünk el dolgozni. Gyűjtő illetve termék dobozt és a hozzá való címkéket tervezzük és készítjük. A gyűjtődobozt E hullámra nyomjuk utána stancoljuk és összeragasztjuk. A kis termékdobozokat vékonyabb hullámból fogjuk készíteni, majd itt is stancolunk és ragasztunk.