Menü Bezárás

Ezüst nyomás – képregény ART a köbön

A nyomdánkban egy pár évvel ezelőtt kifejlesztettük a digitális ezüst papír előállítását és nyomtatását. Azóta sok sikeres termék csomagolásánál jelent meg ez a fajta technológiánk. Elsősorban termékdobozok és címkék készültek elegáns és luxus megjelenítést biztosítva az általában magasabb árfekvésben elhelyezkedő termékeknek.

Most viszont nem csomagolásról lesz szó.

A cégünknél dolgozik egy lány, Dorka. Dorka imád rajzolni. Ritkán jár a nyomdagépek közelében, de azért tisztában van a technológiákkal, így az ezüst nyomtatással is. Idén elhatározta, hogy egy barátnőjével együtt kiállítanak a MondoCon rendezvényen, ahol elkezdik árusítani a saját rajzaikat. Hogy igazán ütősek legyenek ezek a rajzok, tényleg unikum a többi között, kipróbáltuk az ezüst nyomtatást ebben az esetben is… és…. szerintem nagyon jók lettek! Amikor megláttam az első nyomatokat elakadt a lélegzetem, hogy mennyire jól kihozza a színeket és milyen jól felturbózza ezt a művészeti stílust.

Dorkának sok sikert kívánunk, keressétek a rajzait a MondoCon-on a mai és holnapi napon Budapesten a Hungexpon! (2018. július. 14-15)

Szóval képregény imádók figyelem:

Tavaszi MondoCon 2020. április 11-12.