Menü Bezárás

3×3, 2017 – rendezvénydekoráció ezerrel

2017-ben kértek fel minket, hogy segítsünk a 3×3-as sportrendezvény VisCom termékek gyártásában. Mint már írtuk, szeretjük a monumentális feladatokat. A 3×3 igaz, hogy profi módon, profi csapattal megszervezett „csak” pár napos rendezvény, de a komplexitása miatt folyamatos kihívásokat tartogatott számunkra, amiket rövid határidőn belül meg kellett oldanunk. Szerencsére a gépparkunk fel van készítve a rendezvényes munkákra. Hogy miért mondom ezt?! A rendezvényeken általában gyorsan kell gyártani, ami azt jelenti, hogy akár egy órán belül (elküldtem-indulok-érte) és sokféle dolgot. Dekor elemek, szóróanyagok, repicuccok, reklámruhák stb. A Ceze Reklámnál rendelkezünk minden olyan technológiával, amivel ezeket le tudjuk gyártani. Így nincs szükségünk alvállalkozókra, ezzel időt tudunk megspórolni.

A 3×3-ra is kellett molinót, textilt (zászló), táblát (habosított PVC), roll-up filmet, vinylt (öntapadós nyomatok) nyomni, amire az UV nyomtatónkat használtuk. Ezeket konfekcionálni kellett: hegeszteni, varrni, vágni, amire mindre megvan a célgépünk. Szerkezeteket kellett biztosítani: a roll-upokat tartjuk raktárban, az óriás display szerkezetét, aminek mobilnak kellett lennie és hatalmasnak (5 x 3 méter), mi terveztük és a műhelyünkben hegesztettük, fúratoltuk, szereltük hajnalban, hogy másnap reggel a sajtókonferencián díszelegjen. A dekor elemeket reggel kihelyeztük, napközben átszereltük, este beszedtük.

Ezen kívül pólót nyomtunk a szitagépünkkel. A digitális nyomdagépünkkel szórólapot, programfüzetet, passt nyomtattunk. A nyomdai kötészetünk ezeket irka tűzte, lyukasztotta, laminálta, vágta, hajtogatta.

A gépeinket felkészítettük a nagy menetre, így mindent határidőre kifogástalanul meg tudtunk oldani.