Menü Bezárás

Figyelj, hová lépsz! – Padlómatrica

Padlómatrica, figyelem felkeltő reklámeszköz, mivel az emberek akaratlanul is megnézik, hogy hova lépnek, főleg ha az a felület nem homogén. A padlómatrica ezt a felületet használja ki, azaz azt a felületet, ahova az ember akaratlanul is odatekint, és ha már odatekint nagy valószínűséggel el is olvassa, hogy mi van odaírva, rajzolva, nyomtatva.

A padlómatricákat speciális műanyagra nyomtatjuk, amelynek a különleges ragasztórétege biztosítja, hogy több hónapon keresztül a nagy forgalmú termekben is felválás nélkül, esztétikusan a helyén maradjon. Egy oldalasan szoktuk nyomni UV festékkel, amit igény esetén egy speciális laminálóval bevonunk, hogy még karcállóbbá tegyük a nyomatot. Ez igazából csak akkor szükséges, ha tényleg nagy igénybevételnek van kitéve. Az alap műanyag fólia és az UV technológia miatt laminálás nélkül is karcálló és csúszásmentes felületet kapunk. 3 hónapot simán kibír a nyomat egy átlagos irodaházban, üzletben.

Hogy még feltűnőbb legyen, ezért érdemes formára vágni, azaz egy adott kontúrvonal mentén körbevágni. Ezzel egy olyan hatást adunk a padlónak, mintha tényleg fel lenne festve a reklám, és nem csak egy plakát lenne odaragasztva.

Ha van olyan felületed, akkor próbáld ki te is ezt a reklámozási módot. Hívd fel az ügyfeleid figyelmét egy termékedre, szolgáltatásodra. Keress minket bátran, mi megtervezzük és legyártjuk pikk-pakk.

Kapcsolat