Menü Bezárás

Fára nyomtatás kimaxolva a Ceze Reklámnál

Egyre ismertebb, hogy a Ceze Reklámnál tudunk fára nyomtatni, és szerencsére az ügyfeleink is látnak benne fantáziát. És igen, ez közvetlen fára nyomtatás, azaz nem arról van szó, hogy valamilyen matricát ragasztunk a fára, vagy behúzzuk fóliával vagy átvivőzzük. A Ceze Reklám debreceni telephelyén közvetlen a fába nyomjuk a grafikát. Ezáltal a festék beszivárog a fa felső rétegében, és tartós nyomatot képez.

A kültéri nyomatokat ajánlatos felület kezelni a fokozott karcállóság miatt. Különböző lakkozási és egyéb technológiákat dolgoztunk ki, amivel ezen nyomatokat annyira ellenállóvá tesszük, hogy akár ülőfelületként vagy kültéri asztalként is használhatjuk.

Szeretjük a fát, mert természetes és az erezete minden egyes tárgynak egyedi hatást biztosít.

Ma már elmondhatjuk, hogy kamion illetve tonna számra dolgozunk fel lemezeket, vágunk, nyomtatunk. Az idén beszereztünk egy közel 6 méteres lapszabászgépet, amivel pontosan, gyorsan és szépen tudunk fa és műanyaglemezt méretre szabni.

Fából pontosabban fából és bútorlapból készítettünk már bútorokat (bárszék, asztal, fali fogas, ágy, konyhabútor), POS displayt (boltokba kihelyezhető árukínáló), fali, belsőépítészeti dekorációkat (deszka kép, fa tábla kép), sportpálya palánk rendszer.