Menü Bezárás

Faldekoráció – nyomtatott tapéta

Célunk a céges ügyfelünk oktató-bemutató termének a dekorálása volt. A dekorálandó felület meszelt gipszkarton illetve üveg volt. Az üvegre egyértelműen nyomtatott vinyl-t használtunk, a fal felületekre viszont speciális, nyomtatható tapétát, mivel a porózus felület miatt a vinyl nem maradt volna meg a falon.

A folyamat a következő volt. Itt készen kaptuk a grafikát, be kellett szerkesztenünk a hatszögeket, majd Caldera-ban berippeltük a nyomdakész pdf-eket, és a HP FB700 UV tábla és tekercses nyomtatónkkal kinyomtuk tapétára illetve vinylre. Utána vágóploterrel kontúr vágtuk az anyagokat, és összekészítettük a dekoráláshoz.

Autóba tettük, és kimentünk a helyszínre, ahol bemértük a látványterv szerint, hogy mit hova kell tennünk. Persze kapott látvány terv esetén néha érnek meglepetések, amikor az „itt egy ajtó, erre kell”, „aha, de itt egy osztás, ez nem volt a terven” vagy „ez a fal 30 cm-rel nagyobb, ez meg 10 cm-rel kisebb” típusú problémákkal szembesülünk. Ezért jó, ha van idő, és mód rá, hogy a Ceze Reklám kollégái mérjék fel a terepet. Persze tapasztaltak vagyunk, megoldjuk, úgy hogy mindenki elégedett legyen.

Vinylt gyorsan feldobáltuk, kasíroztuk az üveg felületekre, majd jött a tapéta. Langyos víz, tapéta bemárt, áztat, kivesz, ragasztó duzzad, felhelyez, lekasírozz. Kész!

Erről itt láthattok egy tök jó videót: http://cezereklam.com/site/szolgaltatasok/dekoracio/

Megpróbálunk minél többféle, fajta munkát posztolni. A célunk, hogy ötletet adjunk egy-egy adott témára a potenciális ügyfeleinknek. Látogass el ide, és csemegézz a munkáinkból: http://cezereklam.com/site/munkaink/